Reviews

Bandrecorder gemaakt.


Dit verhaal gaat over een oude bandrecorder die niet meer afspeelde maar weer nieuw muziek leven werd ingeblazen. In 1967 kreeg ik van mijn vrouw met mijn verjaardag een nieuwe Philips Bandrecorder cadeau die waren in die tijd natuurlijk geweldig in.

Ik heb daarmee enkele jaren veel muziek afgespeeld met opnemen en afspelen. Maar uiteindelijk belandde deze bandrecorder toch op de zolder daar hij uit de tijd raakte. Er kwam weer wat anders op de markt platenspelers, singeltjes, langspeelplaten,  cassette bandjes en de CDtjes. De bandrecorder heeft vele jaren op zolder gestaan en ikzelf dacht er ook nooit meer aan. Tot vorig jaar een vriend van mij over een bandrecorder vertelde en ik hem vertelde die heb ik nog een op zolder staan en na zoeken vond ik hem weer terug maar toen ik hem wilde afspelen deed hij niks meer. Doordat hij al die jaren niet meer was gebruikt is alles van binnen vast gaan zitten.

Na informeren vertelde mij iemand over het REPAIR CAFE in Berghem in de Berchplaets en daar heb ik toen contact mee gezocht met name Jan van Erp en heb de bandrecorder kunnen brengen. Ze hebben de bandrecorder uit elkaar gehaald en zagen dat de V snaren helemaal verpulverd waren en grondig schoongemaakt moest worden. Door Jan van Erp is hij weer helemaal speelklaar gemaakt.Ik heb hem bij de Berchplaets opgehaald en ze waren allemaal enthousiast dat hij weer speelde. Ikzelf ben er weer gelukkig mee met mijn oude nieuwe bandrecorder en de songs van 57 jaar geleden.

Dus mijn dank gaat uit naar het REPAIR CAFE Berghem

Nijntje


Nijntje slaaptrainer is gemaakt !
Wil je die 2 mannen nog bedanken voor me. Net gekeken en de Nijntje  oogjes gingen open. Heb nu een blije dochter.

Gordijnen

Een worsteling met de gordijnen die al een tijdje speelde en nu door Ina fantastisch geholpen, een stukje korter gemaakt en ze vallen perfect!

Dank dank dank :-)


Seal-apparaat stuk! Weggooien??  


Nee ..éérst proberen of Repair Café kan helpen!
Als eerste een email gestuurd.. en jawel hoor..er is wel iemand die kan helpen. Jippie!! Een heel vriendelijke man komt het apparaat oppikken en belooft ernaar te kijken. Duimen dus. Binnen het uur gaat de telefoon…ojee..jammer dacht ik. Maar nee hoor. Het apparaat is gerepareerd en wordt teruggebracht. GEWELDIG!

“Wat zijn de kosten?”  1 Euro. Wat geweldig toch. Wat een service en daarvoor heel veel dank!

Fein Multimaster

Afgelopen woensdag geweldig geholpen door de technische medewerkers van het repair cafe. Zij hebben mijn “Fein Multimaster”, die sluiting maakte en waarvan ik de toeren niet meer kon instellen, weer helemaal hersteld. Alles doet het weer en kan ik weer jaren vooruit met deze geweldige en handige schuurmachine. Het zijn echte toppers bij het repair cafe en het geeft mij ook een goed gevoel dat ik door deze reparatie ook een bijdrage lever aan duurzaamheid en het is natuurlijk ook goed voor je eigen portemonnee.